Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Passenger Shelter Exterior Transit Architecture Oregon Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Passenger Shelter Exterior Transit Architecture Oregon Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Public Art Transit Architecture Oregon Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Passenger Shelter Exterior Transit Architecture Oregon

TriMet Rockwood Light Rail Station Redesign

The Rockwood/East 188th Avenue MAX Station Redesign is an update to the 23 year old MAX station in anticipation of a new transit-oriented development on nearby properties. The project incorporates significant sustainable design measures and establishes a station identity consistent with a local urban renewal plan, while improving station safety and security, functionality, and comfort.

Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Passenger Shelter Exterior Transit Architecture Oregon Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Passenger Shelter Exterior Transit Architecture Oregon Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Public Art Transit Architecture Oregon Trimet Rockwood Light Rail Station Redesign Passenger Shelter Exterior Transit Architecture Oregon